108.

Stephan Keppel 2020 09
Stephan Keppel – Soft Curve /Circular Act. Amsterdam 2019 – 2020. Formaat prints 78 x 114 cm.

 

Zondag, 2 augustus 2020

Via de Nassaukade en de Mauritskade tot aan het Tropenmuseum gewandeld om naar de opening van een tentoonstelling bij Bradwolff Projects te gaan. Terug met kleine omwegen. Langs Artis. Via het terrein van de Universiteit, achter de nieuwbouw langs op de plek waar het ziekenhuis/bejaardentehuis heeft gestaan. Dan via de Witte Brug en de Kerkstraat terug.

De Certeau gelezen. Hoofdstuk Spacial Stories. Onderdeel van III, Spatial Practices. Nagedacht over de tour en de kaart. En over de opmerking dat tekst gebieden aan twee kanten van een grens verbinden kan.

 

If the delinquent excises only by displacing itself, if its specific mark is to live not on the margins bus in the interstices of the codes that it undoes and displaces, if it is characterizes by the privilege of the tour over the state, than the story is delinquent.

Michel de Certeau
The Practice of Everyday Life

En Route 109.

 

EN ROUTE is een experiment waarin herhaling centraal staat. Het is een onderzoek naar de flexibiliteit van taal en de flexibiliteit van de waarneming. Hoe komen schrijven en (voort)bewegen samen als je steeds dezelfde routes neemt? index

 

 

top of page